zaalverhuur header
Uw evenement in Nieuwspoort
Toplocatie voor congres, vergadering, presentatie, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement

Zaaloverzicht

NIEUWSPOORT ONLINE EVENEMENTEN! Klik hier voor de mogelijkheden.

Zoekt u een locatie met allure voor uw evenement? Nieuwspoort is een veelzijdige ontmoetingsplek voor exclusieve evenementen van wereldklasse, op basis van geavanceerde faciliteiten, een gedreven en professionele organisatie met eigen horeca op topniveau.

Nieuwspoort bevindt zich in hartje Den Haag, bij de Tweede Kamer. U kunt bij ons terecht met bijeenkomsten voor zowel kleine als grotere groepen. Bij Nieuwspoort bent u niet alleen verzekerd van persoonlijke aandacht en een uitstekende keuken, maar ook van de extra touch van exclusiviteit en vertrouwen.

Bij binnenkomst in Nieuwspoort vindt u meteen rechts in de gang de Frits van der Poelzaal I en II. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een persconferentie, een ontbijtsessie of een vergadering. Verderop in de hal bevinden zich de Wandelganger I & II en de Provinciezaal. Deze grotere zalen van Nieuwspoort lenen zich normaliter perfect voor zowel lezingen als boekpresentaties, viergangendiners of grote feesten voor grote groepen. Uiteraard geldt er nu volgens de versoepelende maatregelen van de Rijksoverheid een aangepast gebruik van de zalen en zetten we ze steeds meer in als studio's. 

U kunt in Nieuwspoort altijd een zaal kiezen die precies past bij de aard en omvang van uw evenement. Elke zaal is apart te huren, maar ook zijn combinaties mogelijk, voor het coronavirus zelfs tot een capaciteit van een kleine duizend bezoekers. De verschillende ruimtes hebben de allure die bij Nieuwspoort past, terwijl u de inrichting van de zalen natuurlijk altijd kunt laten aansluiten op het karakter van uw event.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een zaal/studio reserveren? Dan kunt u contact opnemen met Marc Bijlstra van de afdeling Reserveringen via 070 - 3469440 of reserveringen@nieuwspoort.nl.

Al onze zalen kunnen als studio worden ingezet voor uw Online bijeenkomst! 

 

Deze pagina delen: