societeit header1
De sociëteit van Nieuwspoort
De informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten.
societeit header2
De sociëteit van Nieuwspoort
In het hart van de politieke macht komen alle spelers van het politieke spel samen.
societeit header3
De sociëteit van Nieuwspoort
De sociëteit van Nieuwspoort is de informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten.
Nieuwspoort geopend!

Het restaurant en de sociëteit van Nieuwspoort zijn weer geopend!

Sociëteit

Het restaurant en de sociëteit zijn weer geopend! Ook bieden wij nog Take Away. Kijk hier voor onze Menukaart en Take Away

De sociëteit van Nieuwspoort is de informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten. In het hart van de politieke macht komen alle spelers van het politieke spel samen.

Er is nog steeds duidelijk behoefte elkaar informeel te kunnen ontmoeten, vrijuit te kunnen praten, zonder op de gevoelige plaat te worden gezet. Om die reden heeft Nieuwspoort een besloten sociëteit waar de Nieuwspoortcode geldt en waar alleen Poorters toegang hebben.

In hun eigen ‘huiskamer’ drinken de leden van Nieuwspoort een biertje aan de bar, dineren of lunchen voor of na een Kamerdebat en ontmoeten er hun gasten. Hier worden vertrouwelijk en informeel nieuwtjes uitgewisseld volgens de Nieuwspoortcode: wat besproken wordt kan worden gebruikt in krant of voor radio en televisie maar de bron blijft onbekend, net als de plaats waar het nieuws vandaan kwam. Het spreekt voor zich dat de ambiance stijlvol, de sfeer gemoedelijk en het eten goed is.

Deze pagina delen: