bouwpoort1
Bouwpoort
Voor samenwerking binnen de keten maar ook tussen sector en overheid.
bouw poort logo

Bouwpoort

De bouwsector in Nederland is één van de pijlers van de nationale economie. Het is daarom van groot belang dat de bouwsector weer de vitale sector wordt en blijft. Herstel van investeringsvolumes, ruimte voor innovatieve en duurzame oplossing alsmede samenwerking binnen de keten maar ook tussen sector en overheid zijn van essentieel belang.

Bouwpoort is een bijeenkomst voor beslissers en opinievormers uit de bouwsector en de Haagse arena. Voor deze bijeenkomsten worden topbestuurders van ondernemingen en organisaties uit de bouwketen uitgenodigd alsmede politici, topambtenaren, journalisten en directeuren van maatschappelijke organisaties.

De initiatiefnemers van Bouwpoort zijn het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Koninklijke NLingenieurs, Duurzaam Gebouwd en de Nederlandse Vereniging van Toeleverende Bouwmaterialenindustrie (NVTB).

Bouwpoort wordt twee maal per jaar in Nieuwspoort georganiseerd: in april en november. Tijdens een Bouwpoort bijeenkomst staat telkens een actueel thema centraal. Onder leiding van een gespreksleider discussiëren vooraanstaande sprekers over het thema met elkaar en met de genodigden.

Daarnaast bestaat voor de genodigden ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten. Voor een broodje en soepje wordt gezorgd.

Samenstelling

De inhoudelijke en organisatorische begeleiding van Bouw Poort wordt verzorgd door een werkgroep die bestaat uit:Herman Scholten (Ministerie BZK)

  • Niels van Ommen (Duurzaam Gebouwd) 
  • Niels Ruijter (NVTB) 
  • Herman Scholten (Ministerie BZK)
  • Arnoud Willemsen (Koninklijke NLingenieurs)

Contactgegevens

Secretariaat Bouwpoort:

Deze pagina delen: