poorten header
Platform voor (branche)organisaties
Overleg met doelgroepen over actuele onderwerpen.

Poorten

Al bijna tien jaar biedt Nieuwspoort een platform aan (branche)organisaties om een Poort op te zetten. Poorten zijn bijeenkomsten op het gebied van een branche en bepaalde thema’s waarbij met verschil van opzet allerlei doelgroepen worden benaderd om met elkaar over een (actueel) onderwerp in overleg te gaan. 

Poorten hebben over het algemeen als groter doel zo veel mogelijk mensen te bereiken die daadwerkelijk iets aan het bepaalde thema kunnen toevoegen of uitdiepen. Omdat onder anderen onze buren, veelal de Kamerleden maar ook beleidsmedewerkers van ministeries, betrokken zijn bij de aanpak van bepaalde onderwerpen is het aantrekkelijk vanuit Nieuwspoort een Poort te presenteren.

Overzicht Poorten

Heeft u interesse in het opstarten van een Poort? Neemt u dan vooral even een kijkje tussen de reeds actieve Poorten en de voorwaarden voor het opstarten van een Poort of bel ons 070-346 94 40Aanvragen voor een Poort kunt u indienen via secretariaat@nieuwspoort.nl. En ook uw wijzigingen in de informatie op deze site over uw Poort kunt u zenden naar secretariaat@nieuwspoort.nl.

Voorwaarden

Deze pagina delen: