foundation header2
Nieuwspoort Foundation
Het hart van Nieuwspoort

Nieuwspoort Foundation

De Nieuwspoort Foundation wil Poorters (en potentiële leden) van Nieuwspoort samenbrengen en tegelijkertijd met de aanwezige kennis en het Nieuwspoort-netwerk investeren in de maatschappij. De Nieuwspoort Foundation opereert naast en, als dat kan, samen met de andere commissies van Nieuwspoort zoals Democratie en Debat, Jong Nieuwspoort en de Kunstcommissie.

Nieuwspoort Foundation sluit met haar activiteiten aan op het doel en de missie van Nieuwspoort. Nieuwspoort staat voor het vrije woord en geeft ruim baan aan het politieke, maatschappelijke en culturele debat. Nieuwspoort Foundation organiseert voor en door Poorters op een creatieve manier activiteiten, debatten en bijeenkomsten en koppelt dit aan ondersteuning voor groepen of organisaties in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het versterken van het onderlinge netwerk van de leden van Nieuwspoort is een logisch gevolg.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Lees hieronder meer over de aankomende activiteiten. Alle hulp is welkom om deze activiteiten tot een succes te maken en we staan natuurlijk ook open voor nieuwe creatieve ideeën van Poorters. Samen maken we de positieve impact van ons netwerk zo groot mogelijk!

Wilt u uw Haagse netwerk uitbreiden en tegelijk iets terugdoen voor de samenleving?

Zet u dan samen met ons in voor de Nieuwspoort Foundation. Voor u het weet staat u samen met een andere Poorter aan een schoolklas uit te leggen wat u doet en waarom democratie voor Nederland belangrijk is, organiseert u samen met andere Poorters een diner voor de Haagse dak- en thuislozen, of werkt u mee aan het neerzetten van de Nieuwspoort Foundation scriptieprijs. Ook is er ruimte voor verfrissende andere ideeën om het netwerk en de kennis van Nieuwspoort in te zetten om de wereld om ons heen beter te maken.

Samenstelling

  • Maarten van Hasselt (vicevoorzitter)
  • Renate Elling (secretaris)
  • Svea Dalen
  • Robin Bleichrodt
  • Jarid van de Steeg

Contact

E: foundation@nieuwspoort.nl
W: www.hartvannieuwspoort.nl

Gerelateerde pagina's

Deze pagina delen: