Opening Parlementair jaar - Stichting Machiavelli

Montesq opening parlementair jaar 2021
Datum: Debat

Stichting Machiavelli start het parlementaire jaar op dinsdagochtend 7 september 2021 in Perscentrum Nieuwspoort.

Stichting Machiavelli trapt traditiegetrouw op de eerste Kamerdag het nieuwe parlementaire jaar af met twee hoofdrolspelers uit de Tweede Kamer.

SP-leider Lilian Marijnissen en waarnemend D66-fractievoorzitter Rob Jetten blikken tijdens een gesprek vooruit op het komende politieke jaar en hun eigen rol daarin. Hier is onder andere aandacht voor het nieuwe onderkomen van de Tweede Kamer, het formatieproces en het herstel uit de coronacrisis. De bijeenkomst wordt begeleid door Volkskrant-journalist Remco Meijer en RTL-verslaggever Fons Lambie. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Het bestuur van Stichting Machiavelli nodigt u van harte uit om de aftrap van het parlementaire jaar (virtueel) bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 september in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Inloop is vanaf 8.45 uur, de bijeenkomst begint om 9.00 uur en is om 10.00 uur afgelopen.

Aanmelden voor de (reserve)lijst kan hier.
De bijeenkomst is uiteraard ook online te volgen en terug te kijken via NPO Politiek, www.stichtingmachiavelli.nl en via deze link van Nieuwspoort.

Deze pagina delen: