(Online) Nieuwspoort Evenementen

Online collage 5 2021
Datum:

Online / hybride presentaties, persconferenties, vergaderingen, debatten

Nieuwspoort Online en/of hybride! Met een Nieuwspoort Online Evenement kunt u altijd uiterst effectief uw doelgroep bereiken, ook met tegelijk speciaal genodigden in de zaal. Van medewerkers, klanten en andere stakeholders tot aan de media en het grote publiek.

We hebben alle geavanceerde faciliteiten in huis – camera’s, lichten, regieset, schermen – om voor u bijzonder professionele uitzendingen te verzorgen. Onze zalen bouwen we om tot studio’s voor het produceren van live streams of video on demand. In welke vorm u ook wilt: als presentatie, persconferentie, rondetafelgesprek of forumdiscussie, met naar wens live interactie met uw doelgroep. 

Onze professionals voor beeld, geluid, regie en presentatietechniek staan voor u klaar. Met alle ondersteuning die u wenst, ook bij de voorbereiding om uw (online) presentatie zo succesvol mogelijk te maken. En van de hoogste kwaliteit, onder meer dankzij de inzet van 4K ultra HD-camera’s met superhoge resolutie. Daardoor kunnen we opnames zelfs rechtstreeks via glasvezel doorsturen naar NOS, RTL en andere zendgemachtigden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, ook qua zaal, catering e.d. of wilt u een (online) evenement plannen? Dan kunt u contact opnemen met Marc Bijlstra van de afdeling Reserveringen via (070) 346 94 40 of reserveringen@nieuwspoort.nl.

Deze pagina delen: